Kaposváron a kórház gyermekosztályán segít a váci rallycsapat

Maricsek Miklós rallyA váci Maricsek Racing Team Együtt a gyermekekért! elnevezésű jótékonysági akcióját február 8-9-én tartják meg a kaposvári Corso Bevásárlóközpont területén. A kezdeményezéssel a csapat tagjai, munkatársai a Kaposi Mór Oktató Kórház gyermekosztályának mindennapjait kívánják szebbé varázsolni. A programot beharangozó, Kaposváron megtartott sajtótájékoztatón a Corso képviseletében Kováts Csaba nyitotta meg a találkozót.

Kiemelte, hogy a tavaly szeptemberi Rally Café Rally Show sikerén felbuzdulva örömmel biztosítanak helyet a nemes célú kezdeményezésnek.

A sajtótájékoztatón felszólalt a Maricsek Racing Team csapatfőnöke, Maricsek Miklós is.

– Az elmúlt esztendőben igazán sikeres szezont zártunk, s e kiváló eredmények megtartása mellett 2013-ban már a társadalmi szerepvállalásra is nagyobb hangsúlyt fordítanánk. Jómagam három gyermek büszke édesapja vagyok, de több versenyzőnk is megismerkedett e „feladat” szépségeivel. Pont ezért, szívügyünknek érezzük azt, hogy segítsünk a kis betegeknek, és mosolyt csaljunk az arcukra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

Ahogy a csapattulajdonos elmondta, a team méltán híres és jellegzetes, sárga-fekete Mitsubishi Lancer Evo VI-os versenyautóját állítják majd ki a két nap alatt a bevásárlóközpont területén. A szervezők különböző adományokat – játékokat, ruhákat – várnak a magánemberektől, valamint nagyobb felajánlásokat a cégektől.

– Szívből jött ez a kezdeményezés, és ezért szeretnénk mindenkit arra buzdítani, hogy lehetőségeihez mérten segítsen a gyermekosztály kis betegeinek gyógyításában! – mondta Maricsek Miklós. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments