Everdance Táncszínház a Váci Dunakanyar Színházban

Dance PeronMájus 18-án, szombaton 19 órától remek táncosok lepik el a váci színház színpadát, hogy elkápráztassák a közönséget. Az állomás ritmusa című előadás egy táncmű két felvonásban.

Az amerikaiaktól a kínaiakig mindenki megfordul egy állomáson. Minden népnek megvan a maga tánckultúrája, és minden nemzet köthető valamilyen híres stílusegységhez, képhez. Erre építettek az alkotók, amikor színpadra álmodták ezt a fergeteges, táncprodukciót, rengeteg humorral, látvánnyal, és érzelemmel.

A váci színház színpadára varázsolják Amerikát, a másik pillanatban már tüzes spanyol táncosokként láthatjuk őket, de a hevesebb vérmérsékletű olasz maffiózók és a magyar betyárok is szerepet kapnak a táncprodukciókban. Nem kifelejtve a felsorolásból a görögöket, akik többször is váratlanul felbukkannak a másfél órás show-ban és derűs pillanatokat csalnak a nézőtérre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megérkeztek az első kisgyermekek az új váci bölcsődébe

Egy rendkívüli utazás a nézőknek, a rendkívüli utazókról 19 színpadi képben, színes jelmezekben, nagy díszlettel, és lenyűgöző fénytechnikával. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments