Adomány Nagymarosnak: huszonnégy tonna élelmiszer a gáton dolgozóknak

Árvízi védekezés NagymarosonTöbb mint 2,4 millió forintot meghaladó adományt kapott múlt héten csütörtökön Nagymaros, hogy az árvízi védekezésben tudjanak élelmet biztosítani az önkénteseknek. A Szemerey Transport Zrt által szervezett élelmiszer felajánlás mennyisége meghaladta a 24 tonnát.

Az adományt a következő cégek biztosították: a Penny Market Kft, a Debreceni Csoport Húsipari Kft, az Észak-Kelet Pro-Coop Zrt, az Alföld Pro-Coop Zrt, a Kométa’ 99 Zrt, a Landhof Hungária Kft, a Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt, az Efef Kft, a Natura Margarin Kft és a Húscentrum Kft.

Petrovics László a település polgármestere köszönetet mondott a felajánlásért.

– Szeretném minden felajánló cégnek és a Szemerey Transport Zrt-nek is hálámat és köszönetemet kifejezni. Ez az adomány nagyon nagy segítség most a településnek, és a gáton dolgozóknak is. Jó érzés tudni, hogy van kikre számítani a bajban – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a 95 esztendős Tamás Pált

Az élelmiszerekből a helyi Mátyás Étkezde munkatársai készítettek ételeket az önkénteseknek, akik így semmiben nem szenvedtek hiányt megfeszített munkájukban. (fotó: Ivor Andrea)

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments