Softball – baseball barátságos meccs, utána pedig pizzázás

Sofball-BaseballNéhány hete Vác softball és baseball csapata barátságos mérkőzést játszott a Diadal tér közelében található új baseballpályán. Ez mindkét csapat számára az első meccs volt, amit élesben játszottak. Hamarosan ismét szurkolhat nekik a közönség, június 22-én 16 órakor játsszák újabb barátságos mérkőzésüket a Diadal tér 17. alatt található pályán.


 

Sokan mentek megnézni az első, „történelmi” mérkőzést, az érdeklődők megtöltötték a pálya körüli területeket, és házilag készített transzparensekkel, valamint bátorító szavakkal buzdították a csapatokat. A játék jól indult, miután az izguló csapattagok idegei megnyugodtak.

Hárompontos hátrányból fordított a softballcsapat a második játszmában, amikor is hat pontot szereztek. Volt egy kisebb ijedtség meccs közben, mert Müller Annát arcon találta egy keményen megütött labda. Ő viszont igazi bajnokként viselkedett és fenn maradt a pályán.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A következő ütőnél kiderült, hogy Anna orra vérezni kezdett és az edzői ráhatásnak engedve végül leült a kispadra. Emeljük meg kalapunkat Anna kitartásának tiszteletére!

A meccs második felében a baseballcsapat ütői feléledtek és a fiúk átvették a vezetést. A softballos lányok továbbra is jól játszottak, amit mi sem mutat jobban, minthogy minden játékrészben pontot szereztek.

Az utolsó hajránál is két futójuk bázisra került, ezzel életben tartva a reményeiket és érdekessé téve a meccset. Végül azonban ez sem volt elég és a baseballcsapatnak sikerült győzedelmeskednie.

Minkét csapat kitűnően játszott, különösen azt figyelembe véve, hogy ez volt az első meccsük. Az elkövetett hibákból sokat tanulhatnak a csapattagok és korrigálásukra a következő edzéseken kerül majd sor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Nagyon sokat fejlődtek a játékosok a téli edzések óta. Mindkét csapat 60 százalékos bázisra kerülési arányt produkált, ami fantasztikus statisztika az első meccsükön.

Az eseményt közös pizzázással és finom házi süteményekkel fejezték be a csapatok.

A következő összecsapásra június 22-én, szombaton  kerül sor. A mérkőzésekről és a csapatokkal kapcsolatos információkról a következő weboldalon, illetve Facebook oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők: www.vacbaseball.hu,  https://www.facebook.com/vacbaseball.  (H. Zs.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments