Egyesületet alapít a Pro Urbe frakció

A Pro Urba frakció és Zsoldos MihályAz időközi választási eredményeket értékelte a Pro Urbe frakció, akik Zsoldos Mihály független jelöltet támogatták. Mint azt Bánhidi Péter frakcióvezető elmondta: két nagy párt végzett az első helyen, míg jelöltjük 10 százalék birtokában a harmadik helyen. Ez szerinte egy jó kezdet, sokan gratuláltak is nekik.


 

– El kell mondanom, hogy mi hárman – négyen folytattuk le ezt a kampányt a saját pénzünkből. Nem álltak mögöttünk aktivisták – mondta. Hozzátette: ahogy ígérték nem folytattak negatív kampányt. Köszöntet mondott a jelöltnek, Zsoldos Mihálynak, hogy azonosulni tudott az ő elképzeléseikkel és felvállalta a megmérettetést.

Zsoldos Mihály is köszönetet mondott a választóknak és azoknak is, akik rá adták a szavazatukat. Úgy érzi, hogy ez az eredmény a mai realitásoknak megfelelő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

– Az együtt munkálkodásnak van jövője, szeretnénk ezen az úton tovább menni, mert úgy látjuk, hogy vannak olyan területek, ahol tudunk együtt dolgozni, a város javára tevékenykedni – mondta.

– Van jövőnk – ezt hangsúlyozta Katonáné Doman Erika. A képviselőasszony ígéretet tett arra, hogy ezen az úton haladnak tovább. Nyitottak minden olyan gondolat felé, amely a város érdekeit képviseli.  Reményét fejezte ki, hogy az előttük álló esztendő nem a sárdobálás éve lesz, hanem az együttműködésé.

Hasonlóan vélekedett Csereklye Károly is, aki a frakció legtapasztaltabb tagja. Ő is úgy látja, hogy ez a mostani választás azt mutatta meg, hogy vannak emberek mellettük, akik hisznek a munkájukban és változást akarnak. A jó célért közösen a választókkal kívánnak dolgozni. Egy dolgot megígért a képviselő: továbbra is őszintén meg fogja mondani mindenben a véleményét és meghallgatja a polgárokét is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Bánhidi Péter a sajtótájékoztató végén bejelentette: már bejegyzés alatt áll a Pro Urbe Egyesület. Nem titkolt szándékuk, hogy olyan embereket sikerüljön egy csoportba tömöríteni, akik munkájukban tudják őket és a várost is segíteni.  (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments