Aki több életet él: Patrik Judit zenetanár, kórusvezető

Patrik Judit-150Szólóban bluest és funkyt énekel, de énekkart is vezet. Amikor pedig egy társulat az István, a király részleteivel készült fellépni, Deák Bill Gyula szerepét osztották rá. Decemberben világslágerekkel lép a színpadra Vácott.

Ahhoz, hogy egy nagyrészt amatőrökből álló énekkar igazi közösséggé váljon, karizmatikus vezetőre van szükség, aki megszállottságból minden szabad percét a kórusra szánja. Nem elég a kimagasló zenei érzék, a képzettség, sokkal többre van szükség.

Judit legújabb zenekarát, a Kitti Live-ot is már többen felfedezték. „Meghallgatnak, belelkesülnek, hogy milyen jó a banda, de nagyon ritkán lesz ebből szerződés. Aki vidékről jön, és pesti klubokban akar fellépni, többszörösen érzi az amatőr zenészlét árnyoldalait” – mondja.

Patrik Judit legközelebb december 7-én lép fel Vácott az Egy anyu – meg kép apu című irodalmi esten a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

Teljes riportunkat a Váci Napló november 8-i pénteki számában olvashatják.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments