Jingle Bells – a Chameleon Jazz Band koncertje

ChameleonJazzBand02A tavalyi sikeres koncert után ismét Vácon lép fel a lendületes műsorairól híres, Európát megjárt zenekar. A karácsonyi hangulatú show december 20-án pénteken este hét órától a Madách Imre Művelődési Központ színpadán látható.

A Jingle Bells elnevezésű koncertműsor két része mind a dalok tekintetében, mind az előadás hangulatában más képet mutat. A lendületes és közönségközpontú műsorairól híres formáció új karácsonyi műsorának első felében az elmúlt évek fülbemászó sikerdalai hallhatók, míg a második részben saját hangszerelésű, ismert melódiákkal idézik meg az amerikai karácsonyok különös hangulatát.

A második felvonás egy meghitt hangulatú, akusztikus hangszerelésű blokkal kezdődik, olyan slágerekkel mint a Wonderful World, a Jingle Bells vagy a White Christmas, de hallhatunk Eric Clapton, Stevie Wonder, Billy Joel és Robbie Williams slágereket is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

A hét tagú Chameleon számos tematikus esttel kedveskedett már az igényes zenét kedvelő közönségnek. Európa közel 50 városában, több mint 300 koncertet adtak, legnagyobb sikereiket viszont kétség kívül egész estés show-műsoraikkal aratták. Repertoárjuk felöleli a múlt század szinte összes műfaját, a szving-klasszikusoktól a latin ritmusokon át egészen a jazz-rockig.

Ezeket a különböző hangzásvilágú dalokat valamiféle tematika mentén mindig egy csokorba rendezik. A gondosan összeállított, saját hangszerelésű, fülbemászó kompozíciók mellett a csapat védjegyévé vált a közvetlen, vidám hangulatú előadásmód, ugyanakkor színpadi előadásaik tele vannak ötletekkel, látványosságokkal és meglepetésekkel, így minden koncertkörút alkalmával más oldalunkról ismerhetjük meg a csapatot, amelynek művészeti vezetője Bálint Rezső. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments