Váciak egymás között: a Csank csapat győzött

labdarúgásA sorsolás szeszélye folytán november utolsó napján a Magyar Kupa megyei selejtezőjének negyedik fordulójában a két váci legénység egymás ellen lépett pályára. A megyei másodosztályban szereplő Vác-Deákvár volt a pályaválasztó az egy mérkőzésen eldőlő párharcban.

A kilencven perc a várakozásoknak megfelelően a vendégek fölényét hozta. Az első félidő felénél Gulyás Gábor szerzett vezetést, amelyet a szünetig Mravik Norbert és Zsolnai Richárd erősített meg. A térfélcserét követően sokáig nem esett gól, minkét legénység sokat cserélt. Majd a záró percekben Rása Gergő kétszer is betalált, így 5-0-ra nyert a magasabb osztályban szereplő váci gárda, és bejutott a tavaszi negyeddöntőbe – írja a vac.hu.

A többi mérkőzés sem hozott meglepetést, a vendégcsapatok mindenhol érvényesítették a papírformát. Egy kivétel volt, hiszen a Felsőpakony és a Tápiógyörgye között nincs osztálykülönbség. A vendégek a megyei másodosztály Keleti-csoportjának negyedik helyén állnak, a hazaiak pedig az ötödik pozícióban telelnek délen. Ennek megfelelően szoros csatát hozott a találkozón, amely egy öngóllal dőlt el, a hajrában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments