Életfogytiglanit kértek a baracsi gyilkosra

bírósági döntés - kalapács élesen, alakok homályosanÉletfogytiglanit kértek arra a férfire, aki hidegvérrel ölte meg az élettársát és a nevelt fiát. A 22 éves fiú korábban a váci focicsapat kapusa volt – írja az origo.hu.

Több ember és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség az ellen a 49 éves férfi ellen, aki tavaly ősszel a Fejér megyei Baracson megölte az élettársát és annak fiát. Az ügyészség életfogytiglani börtön kiszabását kérte a bíróságtól.

Ahogy arról korábban az Origó beszámolt, a két áldozat holttestét a Fejér megyei Mélykút határában találták meg, miután a férfi beismerő vallomást tett. A 49 éves vádlott 2013. október 12-én reggel baracsi otthonukban egy indulatos veszekedés után támadt rá egy gumikalapáccsal az élettársára, akit végül megfojtott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elindult a tájépítészek váci programja

Ezek után elhatározta, hogy a nő fiát is megöli, álmában támadt rá. A fiú focista volt, korábban a Vác és az ESK Ménfőcsanak csapatában is játszott. A férfi a gyilkosságok után inni kezdett, majd a nő kocsijával Dunaújvárosba ment, és az autót lerakta a városban. Azt a látszatot akarta kelteni, hogy a nővel együtt mentek be a városba. Ezért taxival ment haza, estig ivott, majd kocsival elvitte elrejteni a holttesteket. A férfi másnap öngyilkosságot kísérelt meg, de ezt a nevelt lánya megakadályozta. A kiérkező mentősöknek beismerte, hogy megölte a hozzátartozóit. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments