Lehűlt a levegő, napokig ilyen is marad az időjárás

időjárásMegérkezett a hidegfront, a délutáni esti órákban Vácott viharos szél fújt. Holnap is marad a rossz idő és csak napok múlva tér vissza a tavasz.

Kedden kezdetben északkeleten, később keleten és északnyugaton alakulhat ki zápor, esetleg zivatar, helyenként apró szemű jég is hullhat. Főként a Dunántúlon erős, viharos lesz az északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, a hideg hajnalt követően délután is csak 9-14 °C köré melegszik a levegő – írja az idokep.hu.

Szerdán folytatódik a szeles idő, erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, így helyenként záporokkal, esetleg zivatarokkal is találkozhatunk. Hajnalban a völgyekben gyengén fagyhat, napközben ismét 9-14 °C várható.

Csütörtökön is folytatódik a szeles, átlagosnál hűvösebb idő, sokfelé lesz szükség az esernyőkre, ugyanis eső, záporeső többfelé kialakulhat ezen a napon is. Hajnalban még előfordulhat talaj menti fagy.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Pénteken marad a változékony idő, sok lesz felettünk a felhő, melyekből továbbra is kialakulhatnak záporok. Egy picit már melegebb lesz, délután 12-19 fok körüli csúcshőmérsékletekre van kilátás.

Ha igazak az előrejelzések, húsvétkor sem lesz valami nagy meleg, 15-16 fokig emelkedik csak a hőmérő higanyszála. Az igazi felmelegedésre a jövő hét közepéig kell várni, szerdától fokozatosan melegszik az idő és utána már 20 fok fölött lesz a nappali hőmérséklet. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments