Átfestették az igazgatóhelyettes ellopott biciklijét

Kalász Ákos megtalált biciklijeMint néhány napja megírtuk, jelenleg lopás és orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság T. István 37 éves váci lakos és három társa – H. Ernő 21, B. Anna 25 és M. Zoltán 39 éves váci lakosok – ellen. Közülük kettőt szerdán a Váci Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezett, a másik két elkövető szabadlábon védekezhet.

A váci rendőrök gyors és hatékony nyomzás után kapták el a biciklilopásokra és eladásukra specializálódott csoportot – hangzott el Latorovszky Gábor alezredes, rendőrkapitány szerdai sajtótájékoztatóján.

olvasd el3A megtalált tizenegy kerékpár között van a nemrég a piarista gimnázium udvaráról ellopott bicikli is (képünkön)  – erősítette meg kérdésünkre a rendőrkapitány és maga a károsult, Kalász Ákos igazgatóhelyettes. A pedagógus a Váci Naplónak elmondta, hogy a bűnözők alaposan lecsupaszították járművét, de a festés alatt megtalálták az azonosító jegyeket. Nem akar pereskedni, már annak is örül, hogy ilyen gyorsan előkerült a bringa.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

A biciklit fényes nappal vitték el a gimnázium udvaráról, az elkövetőről a biztonsági kamerák képeket rögzített, ezeket a nyomozás során a rendőrség fel is használta – tudtuk meg. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments