Egy aggódó szülő gondolatai: mi lesz veled Váci Hajó?

Váci Hajó SE csónakháza-530Az elmúlt hetekben többször is foglalkoztunk a Váci Hajó SE körül kialakult helyzettel. Első cikkünk megjelenése után többen is megkeresték szerkesztőségünket, így viszonylag jól ismerjük a szemben álló felek véleményét, érveit.

Azt is megírtuk, hogy a zsákutcából egyetlen út vezet ki, mégpedig az, hogy a csonka, de jog szerint még működő felügyelő bizottság a lehető legrövidebb időn belül hívja össze a tisztújító közgyűlést. Erre lapzártánkig nem került sor. S végül a tények: Arnóczy György, a klub eddigi elnöke hivatalosan lemondott, Petró Ádám, az egyesület megválasztott elnöke nem adott elfogadó nyilatkozatot, tehát nem töltheti be a funkciót.

100forint3

Döntésképes vezetés nélkül a klub nem juthat hozzá az állami és szövetségi pénzekhez és ha nem ad be aláírt elszámolásokat, akkor meglehet, a már elköltött összegeket is vissza kell fizetnie. A tét tehát nagy: a Váci Hajó SE jövője – amely jelenleg a felszámolás felé halad.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

"Vannak szülők, akik elmondták véleményüket velem egyetemben – mi gyorsan nemkívánatosak lettünk az egyesületben. Én, miután elmondtam a véleményem, az arcomba kaptam hogy 'most vágtam el a gyermekeim jövőjét a kajak sportágban' (két gyerekem kajakozik). Ez szó szerint elhangzott!" – írja cikkében egy érintett szülő, Bíró Sándor. (Váci Napló)

Hogy milyen ingatlant akart a klub megvásárolni és miért álltak el végül ettől, milyen bajok vannak még házon belül, arról a teljes olvasói hozzászólást a Váci Napló június 27-i pénteki számában olvashatják.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments