Pályázz te is, ha a sportban a családod a szponzorod

Göd Kupa kajakverseny - Kurdi Imfre fotójaA családom a szponzorom! címmel a Nagy Sportágválasztó, a Nagy Hangszerválasztó, a MOL és az ÚJ Európa Alapítvány közös esszépályázatot hirdet 10-18 éves fiatalok számára. A pályázat lehetőséget ad arra, hogy a fiatalok bemutassák, milyen segítséget kaptak, kapnak szüleiktől, családjuktól eddigi eredményeik eléréséhez a sport vagy a művészet területén.

A pályázat tartalma: maximum 5000 karakternyi (kb. 2 gépelt oldal) fogalmazás, esszé benyújtása, amelyben a pályázók saját szavaikkal mutatják be azt a hátteret és támogatást, amit sportolásukhoz, művészeti tanulmányaikhoz szüleik, családjuk biztosít(ott) számukra. Ezzel a fogalmazással egyben kifejezhetik köszönetüket és hálájukat első szponzoraiknak és támogatóiknak, akik szüleik, családjuk.

Az esszé kitérhet arra is, hogy a család az anyagi áldozatokon túl (tagdíj, sporteszközök, felszerelések, hangszerek, utazási költségek stb.) milyen segítséget nyújt a hétköznapokban (pl. reggeli kelés, szállítás az edzésre, próbákra, versenyekre, utazások megszervezése, finom ételek, lelki támogatás, bíztatás, szurkolás stb.).
 
A pályázat benyújtási határideje: 2014. szeptember 10.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ünnepi közlekedési rend

A pályázati felhívás és a pályázati űrlap a www.sportagvalaszto.hu  vagy a www.ujeuropaalapitvany.hu honlapról tölthető le. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments