Rendkívüli döntés: a régi az új elnök a kajakosoknál

Váci Hajó SE csónakháza-530Rendkívüli közgyűlést tartott a Váci Hajó SE hétfőn. A meghívóban szereplő napirend szerint az alapszabályt kívánták módosítani és új vezetést választani.

Úgy tűnik, ez sikerült is, bár az elnöki posztra bejelentkezett Nagy Péter, aki kitartóan küzd igazáért, lapunknak azt mondta: bíróságon támadja meg a történteket.

Mindenesetre az új klubvezetésre most nagy feladatok várnak.

olvasd el3Végül a tisztújításra került sor. Bejelentették, hogy az elnöki posztra egyetlen jelölt van, a korábbi vezető, Arnóczy György, aki úgy nyilatkozott, hogy megválasztása esetén kész elfogadó nyilatkozatot aláírni. A szavazás során mindenki támogatta megválasztását, mindössze két tartózkodás volt, így a régi lett az új elnök a klubban. Rajta kívül  megválasztották a fegyelmi bizottságot és a felügyelő bizottságot is, így elvileg teljes mindhárom grémium.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

A szavazás végén nagy taps köszöntötte az új tisztségviselőket, különösen Arnóczy Györgyöt, aki azzal kezdte, hogy mindenki mindent tegyen meg annak érdekében, hogy végre helyreálljon a nyugalom. (Váci Napló)

Az elmúlt hetek eseményeit elemző, a jövő lehetőségeit körvonalazó írásunkat a Váci Napló augusztus 1-i pénteki számában olvashatják.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments