Segíts te is: támogatásokat vár a váci Madách gimi

Madách gimi logójaEbben a tanévben ismét megrendezi a Váci Madách Imre Gimnázium a Madách-napi ünnepi műsort és a jótékonysági Madách-bált, melynek időpontja: 2015. február 7. (szombat). A rendezvények helyszíne: Madách Imre Művelődési Központ, Vác.

A rendezvényeket és az iskolát is az alapítványon keresztül többféleképpen támogathatják:
– részvétel a Madách-bálon (belépőjegy ára vacsorával 2800 Ft)
– Madách-napi műsor megtekintése (jegyárak: diák 500 Ft, felnőtt 1000 Ft)
– támogatójegyek vásárlása (1000, 2000, 5000 Ft-os).

Facebook - kövess minketJegyek januárban vásárolhatók a gimnázium gazdasági irodájában. Amit várnak még: tombolatárgyak, díjak felajánlása, gyűjtése (tárgyak, szolgáltatások), szervezésben, lebonyolításban nyújtott segítség. A szervezési feladatokat a szülői munkaközösség tagjai már elvállalták, de még várnak segítőket a lebonyolításhoz, pl. ruhatár, berendezés, elpakolás stb., egyéb felajánlást (pl. fénymásolópapír, dekoráció, sütemény a báli „sütiversenyre”).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

Az alapítvány az évek során több iskolai fejlesztést megvalósított; támogatja és jutalmazza a tehetséges diákokat, folyamatosan próbálja javítani az oktatás tárgyi feltételeit. A tavalyi bál bevételéből finanszírozzák egy pályázaton elnyert 8 számítógép önrészét.

Kérik a szülőket, volt diákokat, hogy amennyiben lehetőségük van rá, segítsék a gimnázium, illetve közvetve a diákok tanulmányait. Felajánlásaikat, javaslataikat, illetve a szervezőmunkában való részvételüket a következő e-mail címen jelezzék: marianna1975@citromail.hu.

A rendezvény teljes bevétele a VÁCI MADÁCH IMRE GIMNÁZIUM ALAPÍTVÁNY számlájára kerül. Ennek száma: 11742094-20037941. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments