Csatlakozz vasárnap a BSI Futónagykövet Vác csapatához!

yours_truly_futas_2015_01-250A Yours Truly egy nemzetközi verseny, avagy másik megközelítésből egy nemzetközi felhívás egy nagy közös futásra, melynek saját honlapja is van. Egy finn kezdeményezés: az év leghidegebb időszakában, januárban és februárban egy-egy adott nap nulla órájától 24 óráig fuss valamikor valamennyit. A futás kezdetekor elkezded mérni az időt, a végén lenyomod az órát.

Ha reggel nyolckor futsz egy kilométert, majd délután kettőkor is egyet, akkor az időd 6 óra pár perc lesz, a megtett kilométer pedig kettő.

Ezt aztán küldd el Sepponak, az egész kiötlőjének: hol, mennyit és mennyi idő alatt futottál. Küldhetsz képet is, ha akarsz. Ez majd megjelenik az ő honlapján, s nem sokkal később vígan böngészhetsz, hogy a világ melyik táján kit győztél le az eredményeddel – már ha versenynek fogod fel a dolgot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

De igazából buli az egész, hiszen a bizalmon alapul: magadnak méred, s aztán olyan adatokat küldesz el, amilyeneket csak akarsz. Két kiemelt táv van, ami külön táblázatban jelenik majd meg: 25 és 50 kilométer. De mivel a lényeg tényleg csak a „fun run”-on van, ez az egész leginkább arra jó, hogy a világ minden táján megmozgasson mindenkit, akihez csak elér a hír.

BSI Futónagykövet Vác csapata-700

Január utolsó vasárnapján a BSI Futónagykövetek csapatai nagyot alakítottak: az idei Yours Truly első fordulójában a harmincnál is több helyszínre meghirdetett közös futásokon 800 fő összesen csaknem 15.000 kilométert tett le az asztalra, azaz az aszfaltra, vagy éppen a terepre.

Február 22-én, a hónap utolsó vasárnapján ismét itt a lehetőség, hogy közösen fussunk a BSI Futónagykövetekkel. A te kilométereid is kellenek a közös sikerhez!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

A BSI Futónagykövet Vác csapata első alkalommal hirdeti meg a versenyt, melyre szeretettel várunk minden sportot, futást kedvelő sporttársat, életkortól függetlenül.

Jelszavunk világos és egyszerű: „Soha nem késő elkezdeni (vagy újrakezdeni)!”

Találkozás a Duna-parton a Zenepavilonnál 10 órakor. Közös bemelegítés után indulunk Göd felé. A gödi futók szemből jönnek és valahol találkozunk. Egy darabig együtt futunk visszafelé Vác irányában kényelmes beszélgetős tempóban.

Ki-ki amennyit bír, annyit futhat, a kitartóbbak lefuthatják a klasszikus távok valamelyikét, a 25 vagy az 50 km-t. Gyertek el vasárnap ti is, legyen egy szép napunk! (Simon Zoltán, BSI Futónagykövet Vác)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments