Sződligeten loptak kerékpárt, de azonnal lebuktak

kerékpár lezárvaLopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. János 54 éves sződligeti lakos és 63 éves társa ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi február 7-én 21 óra körüli időben tulajdonított el egy kerékpárt a Sződligeten lévő vasútállomás parkolójából.

A településen a fenti időpontban közösen teljesített szolgálatot a helyi körzeti megbízott és egy polgárőr. Mivel a parkolóból mát többször tűnt el kerékpár, ezért a rendőrök a szolgálataik során visszatérő ellenőrzést tartanak a területen.

Ezen ellenőrzés alkalmával a rendőr azt vette észre, hogy a kerékpártárolónál egy férfi vascsővel próbál meg „kiszabadítani” egy oda rögzített biciklit, majd társa a kerékpárt tolva sietősen távozik a peron irányába.

A lopáson tetten ért személyeket a körzeti megbízott – a polgárőr segítségével – a helyszínen elfogta. A váci nyomozók előállításukat követően mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Ellenük a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. (Váci Napló – képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments