A huszonöt éves Fut a Vác most megújul

Fut a Vác 2013-520Huszonöt  év telt el azóta, hogy a diadalív árnyékából először startolt el a Fut a Vác mezőnye, és azóta ez minden évben töretlenül megismétlődött. Mára ez a verseny a váci városi programok elmaradhatatlan eseménye.

„A negyed évszázad alatt nem csak mi, a környezetünk, hanem a verseny is fejlődött. Most, a 25. futam előtt ismét elgondolkoztunk azon, mivel tudjuk meglepni a hűséges versenyzőinket és hogyan tudunk új kihívást adni.”

Aki június 7-én, vasárnap az iskolacentrumban jelenlétével megtiszteli a versenyt, valójában két rendezvény között választhat. A jó öreg „Fut a Vác” tömegsport versenyt az önkormányzat támogatásával az idén is megrendezzük a jól bevált és népszerű formájában.

A szabadidős futók egyre inkább igénylik a profi, digitális időmérést. Ennek a tömegsport adta anyagi lehetőségek között már nem tudunk eleget tenni. Ezért indítjuk hagyományteremtő útjára a Fut a Vác 25. évfordulóján a „Vác Future” futóversenyt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

 „Fut a Vác 25” – a bevált dolgon ne változtass!

A verseny az óvodásokkal indul, akik héliumos lufival a kezükben 3 korcsoportban versenyezhetnek. A befutók cél-ajándékot kapnak, a futamok 1-2-3. helyezettjeit külön értékeljük. Az ovis versenyen a helyszíni és az előnevezés is díjtalan.

A Fut a Vác tömegsport versenyének az idén 2,75 km-es futamára továbbra is ingyenes, az előnevezést a www.visevac.hu oldalon add le. A helyszíni nevezésért az idén is fizetni kell.
A célba érés után mindenki cél-csokit kap a frissítő mellé, és díjazzuk a nemenkénti abszolút 1-2-3. helyezetteket. A versenyből az idén sem fog hiányozni a családi verseny, amihez családonként 3 induló szükséges. A legnépesebb váci iskolát és sportegyesületet most is értékeljük. Új kategóriát vezetünk be: a „Céges csapat” versenyt. A díjak sorát gyarapítja az elmaradhatatlan montain-bike kerékpár, amit az eredményhirdetésen jelen lévő befutók közül sorsolunk ki. A 25 éves hagyományok alapján Fut a Vác Pólót sorsolunk ki az előnevezők között. Előnevezés és a részletes versenykiírás a www.visevac.hu oldalon található.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megérkeztek az első kisgyermekek az új váci bölcsődébe

„Vác Future” – bátran vágj bele valami újba!

Az országosan meghirdetett verseny 6,5- és 10 km-es távokban indul, profi chipes időméréssel. Elérhető a futók pontos eredménye és személyes célfotói. (Az új távon – melyet szeretnénk tovább fejleszteni – megfuthatod a Szérűskert–Liget útvonalat a történelmi belvároson keresztül.) A Vác Future futamok minden befutóját frissítők mellett palackozott ásványvízzel, almával, és célcsokival várjuk. A kategóriák nemenkénti 1-2-3. helyezettjei díjazásban részesülnek, minden befutó emlékérmet kap. Az ország többi futóversenyéhez hasonlóan A Vác Future versenyen a versenyzők előnevezéssel vagy helyszíni nevezéssel, a nevezési díj befizetése mellett tudnak elindulni. Aki az előnevezést kényelmesen a neten intézi, annak előnevezését csak ezen a versenyen elérhető egyedi pólóval honoráljuk. Előnevezés és a részletes versenykiírás a www.visevac.hu oldalon található.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szakmai napot tartottak a váci humán szféra munkatársai

Az elkövetkezendő versenyre tervezzük a törzsfutói rendszert kialakítani, ahol kedvezményes nevezési lehetőséggel kedveskedünk az elmúlt 25 évben megrendezett versenyeinken résztvevő, hű futóinknak.

A kategóriákról és a verseny nevezésével kapcsolatos részletes tudnivalók a www.visevac.hu honlapon a versenykiírásban megtalálhatóak. (VISE és Bíró György és barátai)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments