Mélygarázs: használatba vételi engedély már van

mélygarázs belülrőlJogerősen megkapta a mélygarázs a használatbavételi engedélyt, s ezzel újabb nagy lépés történt a megnyitása felé.

A tulajdonos Raiffeisen bankkal folyó tárgyalásokon azonban nem sikerült közelíteni az álláspontokat, a város ugyanis mindaddig nem hajlandó döntést hozni a fizetős parkolás visszaállításáról, amíg nem dől el a vasúti rekonstrukció során megépített P+R parkolók sorsa – tájékoztatta a Váci Naplót Fördős Attila polgármester.

Központi Gyógyszertár Vác

Vaci-Naplo-digitalis-banner-250Kedden délelőtt került sor az önkormányzat és a pénzintézet képviselői közötti újabb egyeztetésre. Ezen a Raiffeisen azt kérte, hogy a város kötelezze el magát írásban: ha átadják a mélygarázst, ismét fizetőssé teszik a parkolást. Nyilván az üzleti érdek ezt diktálja, hiszen a beruházás megtérülése és üzemeltetése szempontjából nem mindegy, hogy hány autó parkol majd ott, milyen lesz a kapacitás kihasználtsága.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

– A dolog azonban nem ilyen egyszerű – mondta lapunk érdeklődésére Fördős Attila -, hiszen nekünk a belvárosi parkolást egységes egészként kell kezelnünk.

A polgármester még beszél arról is, miért van vita a vasútállomás mellett kialakított P+R parkolók miatt, s mi várható a következő hónapokban. Erről a holnap, pénteken megjelenő Váci Naplóban olvashatnak részletesen!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments