Nyugdíjasok, figyelem! Vácon is feltűnhetnek a csalók!

idős embereket csapnak be - illusztráció-700Csalókat keresnek a dunakeszi rendőrök: három férfi járta a várost és az önkormányzat munkatársainak adták ki magukat. Mivel még nem tudják, kik az elkövetők, a váciaknak is érdemes óvatosnak lenniük, hiszen erre felé is megpróbálhatják bevetni módszerüket.

A három férfi február 12-én 12 óra 30 perc körüli időben az önkormányzat munkatársának adta ki magát, majd nyugdíjasok segítésének ürügyén az ott lakó sértettek engedélyével bejutottak az ingatlanba. A lakásban a sértettek figyelmét elterelték és közben közel 60 ezer forint készpénzt tulajdonítottak el.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ismeretlen tettesek közül két személyről – a sértettek által adott személyleírás alapján – grafika készült.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon, illetve tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. (képünk illusztráció)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments