Fontos díjat nyert a Vácott is jelenlévő Continental

A Vácon is telephellyel rendelkező Continental lett 2015-ben az év munkahelyteremtő vállalata.  Az elismerést kemény munkával érdemelte ki a cégcsoport, mely hosszútávra tervez a régióban.

Az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalata címmel díjazta a Continentalt a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA). A HIPA 5. alkalommal részesítette elismerésben az előző év legkiemelkedőbb magyarországi beruházóit.

Központi Gyógyszertár Vác

A Vácon is telephellyel rendelkező Continental a világ egyik vezető autóipari beszállítója. A cégcsoport Magyarországon hat gyárral és egy gumiabroncs kereskedelmi központtal van jelen. A Continental tavaly augusztusban jelentette be, hogy két hazai leányvállalata, a ContiTech Fluid Automotive Kft. Makón és a ContiTech Magyarország Kft. Nyíregyházán mintegy ötmilliárd forintos beruházással bővíti termelési kapacitását, mely eredményeként 216 új munkahely jön létre.

Novemberben újabb bejelentésre került sor, mely szerint 5,1 milliárd forint értékű beruházás keretében 681 új munkahelyet hoz létre a Continental Magyarországon, túlnyomó részben Nyíregyházán. A Continental cégcsoport hosszú távon tervez Magyarországon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Áprilisban indul a Központi Statisztikai Hivatal lakosságot érintő adatfelvétele

– Megtisztelő, hogy Magyarország kormánya, és a HIPA ilyen rangos elismeréssel illeti munkánkat – mondta el Nagy Mihály, a ContiTech Fluid Kft ügyvezető igazgatója. Kiemelte: hatalmas erőfeszítések, hosszú évek kemény munkája, világszínvonalú tudásbázis, és megbízható, kifogástalan minőség áll annak a hátterében, hogy 2015-ben a Continental az a vállalat hazánkban, amely a legtöbb munkahelyet teremti.

– A vállalati kultúránk és az egészséges munkahely érdekében létrehozott programjaink segítségével azon dolgozunk, hogy kiváló munkakörnyezetet teremthessünk alkalmazottjainknak. Magyarországon a Continental az egyike a 10 legvonzóbb munkáltatónak. Ahogy a fejlesztések is mutatják, jelenleg is növekedünk Magyarországon, és a jövőben is ezt fogjuk tenni” – összegez az ügyvezető.

Az Év Befektetője díjak célja, hogy elismerésben részesüljenek azok a befektetők, melyek új munkahelyek létrehozásával és a kkv szektor erősítésével a legnagyobb mértékben járultak hozzá a nemzetgazdaság és a magyar társadalom fejlődéséhez. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments