Szélsőséges időjárási viszonyok voltak az idei Sulisárkányon

sulisárkányokA Magyar Kajak Kenu Szövetség által támogatott Sulisárkányok váci futamát a szélsőséges időjárási viszonyok, és szervezési nehézségek ellenére sikeresen zárták a rendezők, a Dunai Sárkányok Vác, a Váci Kajak-Kenu SE, és a Váci Vasutas SE.

Köszönjük a részvételt a Földváry Károly Általános Iskola, a Juhász Gyula Általános Iskola, a Váci Szakképzési Centrum Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium, a Király Endre Ipari Szakképzőiskola, Szakiskola, az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola és a Madách Imre Gimnázium testnevelő tanárainak, és diákjainak.

Központi Gyógyszertár Vác

Az ősszel szeptember 16-án megrendezésre kerülő Nebuló Kupa, melyet az Európai Mobilitási Hét keretén belül szervezünk, újra várja az iskolás amatőr versenyzőket.

Eredmények: 5-6. osztályos tanulók:  I. Juhász Gyula Általános Iskola

7-8. osztályos tanulók:  I. Földváry Károly Általános Iskola

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

9-10. osztályos tanulók: I. Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium; II. Király Endre Ipari Szakképző Iskola; III. I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola

11-12. osztályos tanulók: I. a Madách Imre Gimnázium; II. a Király Endre Ipari Szakképző Iskola; III. az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola.

Gratulálunk a résztvevő csapatoknak! (Szabó Miklós) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments