Tegnapi halálos baleset: meg akart fordulni a záróvonalon?

Tegnap halálos közlekedési baleset történt Vác közelében: a 2-es út Nyulas melletti szerpentinjén egy személyautó egy motorossal ütközött. Mindkét jármű kigyulladt, a motoros meghalt, ketten súlyosan megsérültek. Lapunk most megtudta: a baleset oka valószínűleg egy meggondolatlan döntés lehetett.

A baleset nem sokkal az M2-es autóút verőcei – nagymarosi leagázása után történt, alig egy kilométerre onnan, ahol 2014 augusztusában egy debreceni család és ismerőseik haltak meg egy nem megfelelő gumikkal szerelt autóval karambolozva frontális ütközésben.

Központi Gyógyszertár Vác

Lapunk beszélt egy autóssal, aki másodpercekkel a baleset után érkezett a helyszín közelébe. Elmondta: a lángokat látva néhányan megpróbálkoztak a mentéssel, de akkora volt a tűz, hogy gyakorlatilag tehetetlenek voltak. A tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek és percek alatt eloltották a tüzet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Ő ugyan közvetlenül nem látta a történteket, de több autóssal beszélt, köztük olyanokkal, akik a balesetben kigyulladt autó közelében voltak. Ők azt mondták, hogy a kocsi, egy Volkswagen Vác felől Rétság irányába haladt. Úgy látták, hogy a vezető a szerpentinen lévő kanyarban lehúzódott jobbra, fékezett és valószínűleg meg akart fordulni a záróvonalon, vissza Vác felé. Ekkor ütközött bele az autóba a szintén a város felől, tehát a balesetet okozó járművel egy irányba haladó motoros, aki egy Harley Davidsont vezetett.

A rendőrségi vizsgálat még tart, a történteket egyértelműen majd a szakértők állapítják meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments