A rendőrök nem tudják, talán te felismered: ki ez a férfi?

unokazos-csalo-ferfi-700A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen tettes ellen, akiről nem tudják, hol lakik, viszont erősen valószínű, hogy Pest megyében – talán Vácon – vagy Budapesten.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes szeptember 7-én 4 óra körüli időben telefonon több alkalommal felhívta a 75 éves sértettet. A lányának adta ki magát és azt mondta, hogy veszélyben van az élete. Ezt követően a csaló 6 óra 30 perc körül megjelent az idős nő ráckevei lakhelyén és átvett tőle több mint 2 millió forintot.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a telefonáló által használt készülékben lévő SIM kártyát egy ismeretlen férfi szeptember 7-én 4 óra 42 perckor egy fővárosi benzinkúton töltötte fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

A feltöltést végző személyről a benzinkút biztonsági kamerája felvételeket készített.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/1-236-28-83-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments