Örökbefogadókat várnak még a váci játszóterek

jatszoter-takaritas-700VÁCI NAPLÓ/a város ♦ A váci játszótér-örökbefogadási mozgalomban résztvevő csapatok az elmúlt hétvégeken ismét kitakarították az általuk választott játszótereket. Az ősz utolsó meleg napjain az önkéntesek rendbe tették a homokozókat, valamint összeszedték a szemetet és a száraz faleveleket, több játszótéren azonban meghagyták a sokak kedvencének számító lehullott vadgesztenyéket, hogy a gyerekek ezekkel is játszhassanak.

A kezdeményezés már több éves múltra tekint vissza, s úgy tűnik, a lelkesedés tartós lesz. A takarításban nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is részt vesznek, sőt első osztályú női kézilabda csapatunk játékosai is minden alkalomkor seprűt, gereblyét ragadnak. Sőt maga az ötletet felkaroló cég, az Ipress Center dolgozói is ott jeleskednek minden alkalommal.

A szeptember végi akcióban a következő csapatok vettek részt: Horváth M. utca – Fogyatékosok Napközi Otthona, Nagymező u. 7-11. udvar – Kölcsey utcai Bölcsőde, Újhegyi út – Harkály u. – Sirály u. – Fácán u. tömbbelső – Váci Radnóti Miklós Általános Iskola, Deákvári fagyibár előtt – Váci Radnóti Miklós Általános Iskola, Istenmalmi u. 2. – Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület, Damjanich tér – Dartmoor Nyelviskola, Posta park – Ipress Center, Damjanich u. – Magyar u. sarok – Ipress Center.

A kezdeményezés a Radnóti iskola saját játszótér-takarító akciósorozata alapján indult 2014-ben, keretét az Ipress Center Veled Vagyunk programja adja. A szervezők továbbra is várják a csatlakozni kívánó váci közösségek jelentkezését e-mailben. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments