Szombati fitnesz nap: ha regisztrálsz, ingyenes a belépés

katus-attila-fitnesz-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Már nagyon készülődnek a szervezők a szombati, október 22-i fitnesz napra, amelyre a sportcsarnokban kerül sor 10 órától. Mivel azoknak, akik előzetesen regisztrálják magukat, nem kell belépőt váltaniuk, folyamatosan és kitartóan nő a jelentkezők száma – tudtuk meg Klein Istvántól, a Royal Fitness Club vezetőjétől.

– Ez lesz a városban az első és eddig legnagyobb szabású fitnesz rendezvény – mondta lapunknak. – A II. Fitnesz Fieszta sztárfellépője Katus Attila (képünkön) lesz. A Royal Fitness Club és a Laller Racing SE közös szervezésében kerül megrendezésre ez az egész napos rendezvény, ahol a mozgás, az egészséges életmód és persze a kilátogató érdeklődők lesznek a főszereplők.

Szűrővizsgálatokkal, sportprogramokkal, a kicsiknek vetélkedőkkel is készülnek, hogy minél tartalmasabb legyen a nap.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A nap főprodukciója Katus Attila 13 órakor kezdődő Best Body órája lesz, de mellette kipróbálhatsz egy sor más edzésformát is a Royal Fitness Club oktatóival. A délelőtt folyamán megrendezik Vác első Plank (hídtartás) versenyét.
Katus Attilának pedig az edzés végén felteheted kérdéseidet, vagy akár közös fotó készítésére is van lehetőség.

A nap folyamán a Royal Cross Gym edzői, Dávid Erika és Turányik Tamás, valamint Lénárt Kriszta TRX edző tartanak folyamatosan funkcionális, TRX és Cross Training edzéseket, továbbá betekintést nyerhetsz a CrossFit világába. A Royal Fitness Club személyi edzőitől, Ocsovszky Tibortól, Rudolf Mátétól, Mucsi Rebitől tanácsokat kaphattok sporttáplálkozással és sportolással kapcsolatban.

A gyerekeknek játékos sportvetélkedőkkel készül Szabó Anita és Polgár Anti önvédelmi oktató.
Az órák közti szünetekben a Dynamic Táncstúdió és a No Comment tánciskola növendékei kápráztatnak el tehetségükkel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Klein István azt mondja: bátran jelentkezhetnek a teljesen kezdők is, hiszen a látványos programok mellett számukra is lehetőség nyílik, hogy konzultáljanak a szakemberekkel arról, hogyan tehetnének többet testükért, az egészségükért.

Ha nem akarsz lemaradni, regisztrálj most – hívják fel a figyelmet a szervezők. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments