Tortával, énekkel ünnepeltek a váci nagycsaládosok

nagycsalados-unnep-tortaval-700VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Szombaton nem a megszokott összejövetelre várták a Nagycsaládosok Váci Egyesületének tagjait. Már a helyszín sem volt szokványos, hiszen a meghívó a Galamb utcai Oktatási Központba szólt.

Most ünnepelte a nagy múltú közösség a szervezet huszonötödik születésnapját. Ebből az alkalomból családias hangulatú összejövetelt szerveztek, amelyen értelemszerűen nem csak a felnőttek, hanem sok kisgyermek is ott volt.

Komjátiné Bartos Nóra elnök rövid köszöntője után Fördős Attila polgármester méltatta az egyesület tevékenységét. A városvezető szomorúnak tartja, hogy ma nagyon alacsony a gyermekvállalási kedv az országban. Köszönetét fejezte ki azoknak a váci családoknak, ahol áldozatokat hozva két, három vagy több gyermeket nevelnek, neveltek fel. Őket igyekszik segíteni az egyesület is a maga sajátos eszközeivel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

Beszédében a polgármester kitért arra is, hogy Deákváron egy bölcsőde építése ellen aláírásokat gyűjtöttek a környéken lakók, akik azt kifogásolták, hogy az intézmény átadása után nagyobb lenne a zsivaj, és a forgalom is megnőne. A másik oldalon pedig azok a szülők állnak, akik sürgetik az önkormányzatot, hogy teremtse meg a lehetőségét kicsinyeik bölcsődében való elhelyezésének.


A születésnapi fórumon ezután az alapítók beszéltek emlékeikről, majd minden jelenlévő együtt elénekelte a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt, a végén pedig egy hatalmas torta érkezett, amely minden ünneplő és ünnepelt örömére, igazi meglepetést okozva, a program zárása is volt. ♦

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments