Fogadkoztunk, mégis nagyon kikaptunk Komlón

komlo-vac-kezilabda-meccs-700VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Hiába fogadkozott Zsiga Gyula, az első osztályú férfi kézilabda csapat trénere, hogy Komlón most aztán győzni kell, csak ez az eredmény fogadható el, a fiúk valahogy nem így gondolták és nagy küzdelemben ugyan, de végül kikaptak.

– Mostanában Komlóra menni a kézilabdacsapatok számára szinte életveszélyes, hiszen nem tudjuk, hogy mire számíthatunk – mondta a mérkőzés előtt a Váci Naplónak a BL-győztes tréner. – Mindenképpen győzni szeretnénk, ugyanis javítani akarjuk a Budakalász elleni hazai botlást. Ellenfelünk rutinos játékosokból áll, de ha mi a saját taktikánk szerint játsszunk és nem állunk át az ő játékukra, meglehet a siker, főleg a mi gyors mozgásunkkal.

A Budakalász ellen fegyelmezetlenül játszottunk és ez lett a vesztünk. Ezt most nem engedhetjük meg magunknak – tette hozzá Zsiga Gyula.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A klub honlapjának tudósítása szerint a kezdet mégis borzalmasra sikerült és sem az időkérés, sem a kapuscsere nem segített. Aztán 8-1-nél alábbhagyott a komlói lendület, míg Drissi a kapuban bravúrt bravúrra halmozott, melynek köszönhetően a rossz kezdés után egy gólra felzárkóztunk. Ezzel viszont ellőttük az összes puskaporunkat és a félidei hátrányunk újra hat gólra nőtt.

A folytatásra nagy akarattal jöttünk ki az öltözőből, de ez nagyon hamar görcsösséggé alakult és innentől kezdve már csak a vereség aránya volt kétséges. Ez végül Drissi további bravúrjainak köszönhetően elfogadhatóvá vált. A sorokat azonban nagyon hamar rendezni kell, hogy ne váljon rémálommá szépen kezdődő idei szezonunk – véli a honlap munkatársa. A végeredmény önmagáért beszél: Sport36-Komló – Váci KSE 25-20 (13-7).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Zsiga Gyula, a Váci KSE vezetőedzője így értékelt a meccs után:

– Értetlenül állok a dolgok előtt, ezentúl más jellegű munkát fogunk végezni. Fejben nagyon felkészültünk a Komlóból, hiszen egy nagyon rossz meccsből érkeztünk ide. Feltett szándékunk volt, hogy pontot vagy pontokat szerzünk. Sajnos Bartók Donát eligazolása és Lendvai Péter sérülése zavart okozott a csapatban. Két olyan meghatározó játékosunk nem tudott a mérkőzésen szerepet vállalni, akik úgy gondolom, bizonyos szituációkban segítséget jelentettek volna.

Támadójátékunk szervezetlennek tűnt, kierőszakolt és kierőszakolatlan hibáinkból gyors gólokat lőtt a Komló – bár tervünk az volt, hogy ezt fordítva tesszük. Védekezésünk felállt védelemben úgy, ahogy elment, de sajnos annyi könnyű gólt kaptunk, hogy csak rohantunk az eredmény után. Gratulálok a Komlónak, megérdemelten nyertek! – mondta a váciak edzője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A baj csak az, hogy a következő meccsen a váciaknak gyakorlatilag esélyük sincs a javításra. Nem sok pihenés jut Koller Tamásék számára az összecsapás után, hiszen a pénteki meccs után rögtön a bajnoki címvédő érkezik hétfőn a Dunakanyarba. A Telekom-Veszprém az utóbbi időben gyengébben muzsikál, a szegedi vereséget követően a válogatott szünet után nem a legjobb arcukat mutatták a Meskov Breszt elleni SEHA Liga-meccsen.

A Telekom-Veszprém elleni összecsapás a hét első napján, 18.30-tól kerül megrendezésre a Bán Márton utcai városi sportcsarnokban. (fotó: komloiujság.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

3 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments