Erre mondják: az évszaknak megfelelő időjárás

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Ma még sok napsütésre számíthatunk, de holnaptól már a szerencsére van bízva a sorsunk: vagy egész nap ködös, nyirkos, hideg lesz az idő Vácott és környékén, vagy időnként hosszabb időre előbújik a nap. A térség időjárását, ha csak kis mértékben is, a Duna nagy víztömege és a környező hegyek is befolyásolják.

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken is többfelé képződik pára, köd, napközben azonban sok lesz a napsütés, csupán délnyugaton lehetnek felhősebb tájak.Gyenge lesz a légmozgás, csak Sopron környékén lesz mérsékelt, időnként élénk a szél. Reggel -9, -2 fok között alakulhat a hőmérséklet és napközben is csupán -1, +2 fok valószínű.Frontmentes péntek.

Szombat reggel pára, köd, zúzmarás köd egyaránt kialakulhat. Napközben főként keleten lehetnek ködös, alacsony szintű rétegfelhőzettel borított tájak, a Dunántúlon lehet naposabb az idő. Gyenge lesz a légmozgás. Hajnalban -5, -10, délután -2, +3 fokot mérhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Vasárnap is hideg, többfelé ködös időjárás várható. Főként az Alföld térségében lehet napközben is ködös, borongós az idő, másutt kisüthet a nap. A Dunántúlon lesz mérsékelt, helyenként élénk a szél.

Hétfőn egy gyenge csapadékzóna éri el térségünket, mely főként az északi és keleti tájakon okozhat vegyes halmazállapotú csapadékot. A hét további részében felhős, nyugodt időre van kilátás, csapadék nem valószínű. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments