Ha nincs szerencsénk, köd takarja ma Vácot

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Igazi téli hideggel, köddel, zúzmarával búcsúzott az óév és kezdődött az új esztendő. A kilátások egészen a hét közepéig szinte változatlanok, de az időjósok szerint csütörtökön és pénteken már sok napsütésre számíthatunk. Úgy legyen.

Az Időkép előrejelzése szerint hétfőn még sok napsütésre számíthatunk, a reggelre képződő pára, köd viszont északon tartósabban megmaradhat, de említésre méltó csapadék sehol sem várható, legfeljebb csak zúzmaralerakódás alakulhat ki.Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban -6 és -12 fok között alakul a hőmérséklet, délután pedig -2, +6 fok várható.

Kedden eleinte helyenként délen havazhat, majd napközben északnyugat felől csökken, felszakadozik a felhőzet. Feltámad az északnyugati szél. Hajnalban -2, -7, délután -1, +4 fokot mérhetünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Szerdán többfelé kialakulhat havas eső, kisebb havazás, északon, északkeleten pedig a nyugatias szél is erős, viharos lehet. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +4 fok között alakulhat.

Csütörtökön és pénteken sok napsütésre van kilátás, csak helyenként fordulhat elő egy-egy futó hózápor. Erős, viharos lesz az északias szél. Fagyos reggelekre, hideg nappalokra számíthatunk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments