Kipurcant a kazán, fáznak a váci mentősök

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Fáznak a mentősök – hívta fel a figyelmünket egy olvasónk, aki nemrég a váci mentőállomáson járt és lehangoló látványban volt része. A hír igaz – erősítette meg lapunk ér­deklődésére Rusvay Balázs.

A mentőállomás vezetője elmondta: több mint két hete tönkrement a ka­zánjuk, amely már nagyon öreg és el­használódott volt. A váratlan eseményt azonnal jelentették, s mivel nagyon hi­degek vol­tak, meg­próbálták hősugár­zókkal felfűteni legalább a legfon­tosabb helyisé­geket. Ez sajnos nem nagyon sikerült nekik, ráadásul az elektromos hálózat a nagy terhelést nem bírta, ezért e sorok írásakor, a hét közepén még hőlégbefúvókkal igye­keztek meleget teremteni maguknak.

A váci mentősök a hét elején azt az információt kapták, hogy hamarosan megoldódik a probléma, kicserélik a kazánt és újraindítják a fűtést. Re­ménykednek abban, hogy csaknem három hét után végre ismét meleg he­lyiségekben dolgozhatnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Azért az egy kicsit meglepő, hogy ilyen vészhelyzetben miért ennyire las­san születnek meg a döntések és moz­dul meg az apparátus.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments