Április 1-jén Fut a Keszi, május 28-án pedig Fut a Vác

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Ez a negyedik alkalom, hogy felkérték a csapatunkat, hogy szervezze meg, a Fut a Keszit. Szerencsére nem keresztezi a váci programjainkat, így hát ezt a versenyt a váci futóknak is tudjuk ajánlani – mondta lapunknak Bíró György, aki évek óta a főszervezője ezeknek a rendezvényeknek.

A versenyzés teljesen ingyenes lesz, hiszen a dunakeszi önkormányzat a verseny összes költségét, sőt még a díjakat is fizeti. Így hát a versenyzőknek csak nevezniük kell és elindulni a versenyen. Ezt meg is tehetik a www.futakeszi.hu weboldalon.

A verseny április 1-én, szombaton lesz Dunakeszi repterén, ahol a levegőt nem szennyezi a közlekedés. A helyi buszok ingyen fogják szállítani a reptérre a futókat.

Felhívta a figyelmet: akinek van váci futókártyája, az hozza el a Fut a Keszire is, mert annak a távjainak teljesítésével is lehet pontokat gyűjteni a kártyára. Másrészt a helyszíni és előnevezés is sokkal gyorsabb, ha valakinek a kártyáját olvassák le.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

– Természetesen, már megvan a Fut a Vác időpontja is, ami a Pünkösd miatt most egy kicsit hamarabb, május 28-án vasárnap lesz. Az idén is a Boronkay iskola ad helyet a versenyünknek – mondta Bíró György. – A 2,5 km-es Fut a Vác és az ovis futás az önkormányzat támogatásával az idén is ingyenes lesz az előnevezőknek. A Vác Future hosszabb, chipes időméréses távokhoz nevezési díjat kell fizetni, de azokon a távokon a versenyzők a nemzetközi standardokat fogják kapni (póló, rajt-cél csomag, érem, izoitalos frissítés stb.). Az idén tervezzük a nagy családok nevezésének terheit csökkenteni. A kedvezményeket most dolgozzuk ki.

Tavaly már félmaratont is lehetett futni, az idén erre megint lesz lehetőség. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci karatesiker Hollandiában

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments