Kitüntető címekre vár javaslatokat a képviselőtestület

VÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Több városi kitüntetésre várja a javaslatokat az önkormányzat április 15-én szombatig. Ezúttal az oktatás terén dolgozókat szeretné díjazni a város a Pedagógus Napon.

Vác Város Önkormányzat Képviselőtestülete a nevelés, oktatás terén eredményes tehetséggondozó, felzárkóztató munkát végző pedagógusok elismerésére Vác Város Tehetséggondozásért; a városban tartósan végzett kiemelkedő pedagógiai munka elismerésére Váci Katedra kitüntető címet, míg a kiemelkedő munkát végző, adminisztratív és technikai dolgozók anyagi és erkölcsi elismerésére Vác Város Oktatást Segítő Munkáért kitüntető címet alapított.

A városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 63/2013. (XII. 13.) sz. rendelet hatálya kiterjed a város közigazgatási területén működő valamennyi nevelési-oktatási intézményre, azok pedagógiai alapfeladatait ellátókra.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehetnek részletes indoklással a nevelési-oktatási intézmény vezetője; iskola-, óvoda, kollégiumi szék, illetve a nevelőtestület közössége és Vác város polgára.
A javaslatokat április 15-ig lehet benyújtani Steidl Leventének, a művelődési-oktatási és ifjúsági-sport bizottság elnökének címezve.

Személyesen a javaslatok az intézményfelügyeleti és humán osztály vezetőjénél – Mohácsiné Dim Rita – adhatók le a polgármesteri hivatalban, Vác, Március 15. tér 11. szám alatt, a 40-es irodában.

E-mailes formátumban pedig a szoc-segely2@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.

A kitüntető címeket a Pedagógus napi ünnepségen Fördős Attila polgármester adja majd át a testület által támogatott személyeknek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments