Pályáznak az Alsó utca újraburkolására

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Elindult végre a Felső-Törökhegyen kiépítendő közvilágítás tervezése – mondta lapunknak ifjabb Vácy Károly önkormányzati képviselő, akit arról kérdeztünk, milyen változások várhatók választókörzetében. A területe elég nagy, hiszen a kórház, az M2-es út, a Petőfi és a Landerer utcák határolják. A feladat is sok, de a lehetőségekhez képest mindig van fejlődés.

Mint a Váci Napló is megírta, nemrég adták át a gyalogosforgalomnak a Hanusz utcát a Kis utcával összekötő lépcsősort. Ifjabb Vácy Károly elmondta: régóta húzódó ügy végére került pont. Az elmúlt hónapokban sokat kilincselt azért, hogy a lépcsősor biztonságos kialakítást kapjon.

Körzetében folynak az útjavítások is. Több utcában meglehetősen kritikus a helyzet, ezért a képviselő most a holdingot bombázza igényeivel, kérve, hogy ahol csak lehet, kezdjenek hozzá a burkolat javításához. Jelenleg a Pajzs, a Lándzsa és az Akó utca rendbe tételéről tárgyalnak. Az Alsó utca esetében pedig pályázatot nyújtott be az önkormányzat, ennek elbírálása hamarosan várható.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Matkovich Ilona bejelentette az Összefogás Vácért polgármester- és képviselő-jelöltjeit

A Szentgyörgyi utcában nemrég lakossági fórumot tartottak az ott élők területhasználati problémáinak megbeszélésére. Ifjabb Váci Károly ugyanis kezdeményezte, hogy a helyzet tisztázására a városháza és az érintettek kezdjenek egyeztetéseket, s csak ezt követően szülessen meg a döntés.

A képviselő nemsokára a Kosdi út tetején lévő buszmegálló festését, környékének rendbe tételét is megkezdi, ehhez „tettestársakat” keres. Aki szeretne vele kapcsolatba kerülni, ezt a 30/237-4787-es mobilszámon, vagy a vacy.karoly@gmail.com e-mail címen teheti meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments