VÁLASZTÁS 2018: Krauze István a DK-MSZP közös jelölt

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Krauze István önkormányzati képviselőt, a Demokratikus Koalíció városi szervezetének vezetőjét indítják az áprilisi parlamenti választáson a DK és a szocialisták – jelentették be sajtótájékoztatón. Bóth János, az MSZP helyi vezetője szerint csak akkor lehetséges a kormányváltás, ha a voksoláson a részvételi arány eléri vagy meghaladja a 65 százalékot.

Krauze István röviden ismertette programját is, amely lényegében az ellenzék már korábban megfogalmazott céljaira épül. Így például kiemelt feladatnak tartja a térségben az egészségügy fejlesztését, a kis településeken pedig az életkörülmények javítását.

A sajtótájékoztatón ott volt Rozmaring Sándor, az Együtt Korszakváltók Pártjának helyi vezetője, aki elmondta: egyelőre nem döntötték el, hogy kit támogatnak. Bejelentette, hogy kezdeményezték egy közvéleménykutatás megtartását. Ez mintegy kétmillió forintba kerülne, a költségekhez pártjuk országos elnöksége 500 ezer forintot ad. A többit a kormányváltásban érdekelt ellenzéki szervezeteknek kellene összeadniuk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Az eredmény dönthetné el, hogy mely ellenzéki jelölt mögé kellene felsorakoznia a pártoknak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments