A hétvégén nyílik a Gardenexpo

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Az év legerősebb kerti irányzata nagyon egyszerűen összefoglalható: még több lazítás a zöldben. Ehhez ad nagyszerű ötleteket az idei Gardenexpo, amelyet március 23. és 25. között tartanak a Budapest Sportarénában.

A kültéri életterekben ma már kötelező elem az olyan egyszerű, de komplex kerti tér, melyben világítás, fűtés, árnyékolás, étkező, konyha és nappali, esetleg medencepart is helyet kap.  A téli hónapok bezártsága után nem csak a nappali, a konyha is kiköltözik végre a kertbe vagy a teraszra.

A rozsdás grillrács és magányosan árválkodó szalonnasütő ideje viszont végérvényesen lejárt. 2018-ban a kerti sütögetés terén is minden a kényelemről és a természetességről szól.

A külső terek cipőmentes övezetnek számítanak, úgyhogy a kertben megjelenő burkolatot is érdemes újragondolni. A különböző kültéri szőnyegek nagyon kellemesek mezítláb, és nem mellesleg remekül néznek ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Az ország legnagyobb kerti életmód kiállítását idén egy olyan magyar szabadalom is bemutatkozik, amit eddig még sehol nem láthatott a publikum. A VízŐr különleges fejlesztéseknek köszönhetően megőrzi a nedvességet a talajban, így csökkenti az öntözővíz felhasználását és akár 50 százalék költségcsökkentés eredményez.

Az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka mellett a legjobb hazai kertszakértők várnak a 8000 négyzetméteres bemutatótérben.

A háromnapos rendezvényen természetesen nyerni is lehet, csak regisztrálni kell előre a www.gardenexpo.hu oldalon, és bárki hazaviheti az álomszép kerti garnitúrát, a profi grillt vagy a robotfűnyírót. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments