Vácon is teniszeznek majd a menedzserek

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság korábbi elnöke idén is indul a menedzserek országos páros teniszbajnokságának győri nyitó versenyén, amelyet szombaton tartanak a kisalföldi városban. Hamarosan Vácon is láthatjuk a versenyzőket.

Hámori Tamás, a Manager Open alapító versenyigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 14. alkalommal sorra kerülő társasági és üzleti versenysorozat idén kilenc vidéki, valamint egy fővárosi viadalból áll, az országos döntőt pedig szeptember 29-én, a hagyományoknak megfelelően a Park Teniszklubban rendezik meg.

Hozzátette: új helyszínként idén Vác csatlakozott az eseménysorozathoz, amelynek még Tordas, Siófok, Salgótarján, Székesfehérvár, Debrecen és Kecskemét lesznek a vidéki állomásai – írja az MTI.

A bajnokság lebonyolításának idei újdonsága, hogy külön versenyeznek majd az országos bajnokságokon rendszeresen induló vállalkozók és üzletemberek, valamint az amatőrök, így az utóbbi kategóriában a korábbinál nagyobb számú résztvevőre számítanak a szervezők. Az előzetes nevezések alapján az indulók száma összességében megközelíti a félezret.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

A győri mezőnyben a legismertebb név az olimpiai bajnok Borkai Zsolté, a város polgármesteréé, aki amellett, hogy az esemény fővédnöke, 2014 óta minden évben rendszeresen ütőt is ragad a tornán. ♦

Megjelent a Váci Napló legfrissebb száma!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments