Kézilabda: fantasztikus hajrával győzelem Siófokon!

Meglepő vereséget szenvedett a Tor Odvar Moen vezette Siófok KC a Váctól a női kézilabda bajnokság első osztályában, ráadásul saját közönsége előtt. A hazaiak gyenge első félidőt produkáltak, aminek korrigálása rengeteg energiát felemésztett. Hiba vezettek hárommal a lefújás előtt, eggyel kikaptak: Siófok KC–GVM Europe Vác 28–29 (11–16).

Eddig még nem látott kezdővel állt elő Tor Odvar Moen, a hazaiak vezetőedzője, ami úgy tűnt a váciakat is megzavarta, ám tizenöt perc után kihasználva a tálcán kapott lehetőséget átvették a vezetést, a szünetre pedig ötgólos előnyt harcoltak ki – tudósít a meccsről a sonoline.hu.

Tor Odvar Moen a kapitányát, Nze Minkot például a tizennyolcadik percben küldte első alkalommal a pályára. A tréner a szünet után a megszokott összeállításban küldte pályára a csapatát, mely hatalmas energiákat mozgósítva nem hogy ledolgozta a hátrányát, hanem háromgólos előnybe került három perccel a vége előtt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Aztán jött két váci fiatal, Kácsor, illetve a kieső Vasastól (!) igazolt Kuczora és megfordították a meccset a Vácnak, mely nem hagyta magát kivégezni, vagyis a fordítás ellenére is szívósan tapadt ellenfelére. Amikor pedig adódott a lehetőség, le is tudott rá csapni…

– Elhittük, hogy a végén mínusz háromról is nyerni tudunk, ez volt a kulcs – értékelt boldogan a lefújás után Szilágyi Zoltán. – A végén szerencsénk is volt, gondolok például a sáncos góljainkra, viszont ezért a szerencséért alaposan megdolgoztunk.

– A második félidőben az utolsó két percig nyolccal jobbak voltunk, hisz hárommal vezettünk, ám két perc alatt tönkretettük, amit addig felépítettünk – mondta Tor Odvar Moen edző. (fotó: siofokkc.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments