Két nagyon jó koncertet ajánl a Váci Jazz Klub

A Váci Jazz Klub keretében két kiváló koncert kerül megrendezésre: március 22-én a Nagy János Trió, április 12-én pedig a D.A.S. Trió.

2019. március 22. péntek 20 óra Jeszenszky® terem – Váci Jazz Klub – Nagy János Trió – Yancha

Nagy János az elmúlt évtizedekben többek között olyan neves formációkban játszik-játszott, illetve együtteseket segített külsős vendégként, mint az In Line, a 9:30, Almási Enikő, Vasvári Pál, a Free Style Chamber Orchestra, a Monamo, a European Mantra és a Djabe, illetve Balázs Fecó vagy a Bikini. A „Yancha” című album egyfajta öndefinícióként is értelmezhető, mely a becenév egyfajta zenés magyarázata mellett Nagy János eddigi munkáinak, illetve sokrétű zeneszerzői és zenekari tevékenységének az esszenciáját is magában foglalja.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A belépőjegy ára: 1000 Ft.

2019. április 12. péntek 20 óra Jeszenszky® terem – Váci Jazz Klub – D.A.S. Trió koncert

Három fiatal muzsikus kivételes tudásukkal máris felkeltették a jazzrajongók és a szakma figyelmét egyaránt. Ők a D. A. S. Trió: Fábry Adonis/Donka (dob), Nagy Ábel (billentyűk), Kéri Samu (basszusgitár). Saját kezdőbetűikből rakták össze az együttes nevét, amikor alig két éve először együtt muzsikáltak. Azóta több díjat is bezsebeltek különböző fesztiválokon.

A belépőjegy ára: 1000 Ft. (képünkön: a Nagy János Trió)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments