Választás: dr. Néveri István független jelöltet támogatják

A Vác Városért Választási Egyesület és a Független Kisgazdapárt az októberi helyhatósági választáson a függetlenként induló dr. Néveri István polgármester-jelöltet támogatja – jelentette be Csereklye Károly volt alpolgármester a városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján. Csatlakozásra szólította fel az ellenzéki szervezeteket, kiemelve, hogy egy összefogást szeretnének létrehozni.

Csereklye Károly elmondta: fő céljuk, hogy a választás után felálló testületben ne az acsarkodás és a visszamutogatás legyen a jellemző, hanem az együttműködés. Bizonyára vannak dolgok, amelyek vitákat generálnak, de a képviselőknek együtt kell dolgozniuk a város érdekeit védve – emelte ki.

Kérdésünkre, hogy kivel működnének együtt, a volt alpolgármester azt mondta: mindenkivel, akinek fontos a város fejlődése, tenni akar például a közterületek állapotának javításáért, azért, hogy legyenek beruházások, s „ne egy brezsnyevi pangás időszakát éljük, mint most” – fogalmazott. Bárkivel készek együttműködni, aki hasonló célokat fogalmaz meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

Dr. Néveri István már az előző választáson is indult a polgármesteri székért. Eddig még nyilvánosan nem jelentette be, hogy ismét megméretteti magát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!