Megalakult a Váci Szívvel Választási Mozgalom

Váci Szívvel Választási Mozgalmat indított Csereklye Károly, a Vác Városért Választási Egyesület elnöke, kisgazda, dr. Bóth János, váci MSZP elnök és Krauze István, volt váci DK elnök – írják a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.

A mozgalom célkitűzései szerint rendet, tisztaságot a köztereken, normális közutakat, átlátható, felelős városi gazdálkodást szeretnének, a „haveri-rokoni összefonódások felszámolását, a város polgáraival közösen hozott döntéseket”, kiegyensúlyozott nyilvánosságot akarnak.

„Megtévesztő ígérgetések helyett megalapozott terveket Vác jövőjéről, értelmetlen beruházások helyett az életkörülmények javítását, új munkahelyeket! Türelmet egymás iránt, szolidaritást az igazságtalanságot elszenvedőkkel, segítséget a rászorulóknak, összetartó váci társadalmat!” – olvasható a közleményben.

„Mozgalmunk elindítása azt is jelenti, hogy nem veszünk részt az eleve kudarcra ítélt olyan ellenzéki együttműködésben, melyet az a Matkovich Ilona határoz meg, aki az LMP színeiben csúfosan elbukta az országgyűlési választást, most pedig a Demokratikus Koalíció budapesti központja erőszakolja a váciakra, a sződligeti momentumos polgármesterrel egyetemben, mint polgármester-jelöltet. Mi a váci polgárok által felkért és támogatott, hiteles dr. Néveri Istvánt támogatjuk.  Mozgalmunk elérhető az alapítók révén” – írják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!