VÁLASZTÁS: további felújításokat ígér Mokánszky Zoltán

Mokánszky Zoltán már több éve a 7-es választókerület képviselője, az október 13-i választásokon újra a Fidesz-KDNP színeiben méretteti meg magát a jelenlegi alpolgármester. A Virág utcai játszótéren megtartott sajtótájékoztatón ismertette további terveit is.

Fördős Attila polgármester bevezetőjében azt mondta, a képviselő sokat tett a fejlesztésekért, karbantartásokért, ezért nem véletlen, hogy verhetetlen volt az elmúlt ciklusokon keresztül. Alpolgármesterként pedig kiemelt figyelmet fordított a kulturális és szociális feladatokra.

„A képviselői munkám alappillére a folyamatos kapcsolattartás a lakossággal és a vélemények maghallgatása. Akik nyomon követték munkámat, azok tudják, hogy nagy fejlődések történtek a területen 2006 óta. Rengeteg utcát, utat újítottunk fel, aszfaltoztunk le, járdákat, lépcsőket javítottunk, játszóteret építettünk a Virág utcában. A programomban továbbra is szerepel a játszóterek felújítása, az övezetek jellegének megőrzése és megóvása a nagy mértékű gépjármű forgalomtól – mondta Mokánszky Zoltán.

Hozzátette: a felújításokat tovább folytatja és a körzeteben lévő oktatási intézményeket támogatni fogja a jövőben is, valamint a zöldfelületek karbantartását is fontos feladatnak látja a képviselő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!