VÁLASZTÁS: Vácy Károly folytatná a fejlesztéseket

Csütörtökön a 8-as körzet képviselője, Vácy Károly ismertette jelölti programját. A Felső-Törökhegy úton megtartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP színeiben ismét ringbe szálló politikus többek között kiemelte eddig munkásságának eredményeit is. Az egyik az utca elején megvalósult közvilágítási projekt.

Bevezetőjében Fördős Attila polgármester elmondta: ez a körzet sokrétű feladatokat ad, amelyeket igyekeztek megvalósítani, de a következő ciklusra is vannak átnyúló, megvalósítandó fejlesztések.

Vácy Károly arról beszélt, hogy ebben a kerültben nőtt fel, szülei még a mai napig is itt laknak. Elmondta: amikor megválasztották képviselőnek, az egyik első kérése az volt a Felső-Törökhegy úton lakóknak, hogy segítse az életminőségük javítását.

„Első ütemben a hiányos közvilágítást kipótoltuk, a Kosdi úttól egészen a belső részig elkészült a fejlesztés. Az itt lakókkal nagyon jól együtt tudtunk működni a kivitelezésben. Jelenleg a második ütem előkészítése zajlik. Időközben pedig a Hanusz utca és a Kis utca közötti lépcső is elkészült. Nagyon fontos problémának tartom és meg szeretném a következő ciklusban valósítani az Alsó utca csapadékvíz elvezetésének felújítását, hiszen esőzéskor az összes víz erre zúdul le. Már a közúton is megjelentek emiatt a problémák” – mondta.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Hozzátette: tervei között szerepel a Béke téri játszótér további fejlesztése és a kerítés visszaállítása. Emellett pedig a zöldfelületek megóvására is nagy figyelmet kíván fordítani a jövőben is, valamint az illegális szemétlerakás ellen is hatékonyabban felvenné a küzdelmet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!