VÁLASZTÁS: A Nemzeti Fórum Fördős Attilát támogatja

Éleződik a választási küzdelem, már az elmúlt hetekben is állást foglaltak különböző szervezetek a kampányban résztvevőkkel kapcsolatban. Korábban néhány kisgazda jelentette be elhatárolódását, most újabb váci tömörülés, a Nemzeti Fórum elnöksége juttatta el szerkesztőségünkhöz közleményét.

„Szervezetünk határozottan kiáll az egyetlen váci keresztény-nemzeti párszövetség, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje és a körzeti képviselőjelöltek megválasztása érdekében. Az összes többi induló jelölt balliberális érdekeket képvisel” -írják egyebek között.

Szerintük a Mi Hazánk Mozgalom városunkban kizárólag azért indul. hogy a Fidesz-KDNP-től szavazatokat vegyen el. „Polgármesterjelöltjük – múltja erre bizonyíték – nem képviseli a párt országos irányvonalát” – állítják.

„Külön felhívjuk az öt évvel ezelőtti jobbikos szavazókat, hogy most ne szavazzanak árulókra. Polgármesternek olyan ember alkalmas, aki mérnökként és gazdasági ismereteinek birtokában, több évtizedes tapasztalattal a háta mögött képes a várost vezetni. Támogassuk Fördős Attilát!” – olvasható a közleményben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!