VÁLASZTÁS: dr. Manninger Péter újra bizalmat kér

A 4-es választókörzet Fidesz-KDNP-s indulója, a jelenleg is képviselőként dolgozó dr. Manninger Péter. Bemutatkozásában azt hangsúlyozta, hogy megválasztása esetén tovább folytatja a megkezdett munkákat, hiszen neki sikerült elérnie, hogy a főúton jelzőlámpát helyezzenek el a Damjanich téri zebrához.

Fördős Attila polgármester vezette fel itt is a jelölt bemutatkozóját. Elmondta: dr. Manninger Péter az elmúlt öt évben az egészségügyi és szociális bizottság elnökeként dolgozott, valamint a művelődési-oktatási és ifjúsági-sport bizottság és a városfejlesztési és környezetvédelmi bizottság tagja is.

– Az egészségügyi és szociális bizottság munkája zökkenőmentes volt, hiszen nagy szakértelemmel vezette a maga is orvosként tevékenykedő dr. Manninger Péter – mondta.

A képviselőjelölt elmondta: úgy érzi, hogy az egyik legnagyobb eredmény a körzetben a forgalomirányító jelzőlámpa megvalósulása a Damjanich térnél.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

– Ígéreteim között szerepelt, hogy a körzet játszótereit karbantartjuk, kijavítjuk. Így került fel a napvitorla a Damjanich téri játszótér homokozója fölé is. Folyamatosan kapjuk a jelzéseket, amelyeknek igyekszünk eleget tenni. Kicseréltük a homokozókban a homokot, illetve felszerelésre került egy hinta, melyet a kisgyerekek is biztonságosan használni tudnak. Kialakítottunk egy zöld falat is a Damjanich téri játszótér körül, ezzel is óvva a gyermekeket – mondta. Hozzátette: jobb közbiztonságot ígért korábban, amelyet a rendőrség bevonásával sikerült is megvalósítaniuk, akik nagyon gyorsan reagálnak a lakók bejelentéseire. A jövőben akár térfigyelő kamerák felszerelésével is védené a közbiztonságot a képviselő.

Manninger Péter kérte a választókat, hogy tekintettel az elmúlt öt év eredményeire, ebben az évben is mellette tegyék le voksukat a helyhatósági szavazáson. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!