Hoffmann Rózsa csütörtökön, Kórozs Lajos és Kunfalvi Ágnes (MSZP) pénteken tart fórumot az oktatásról

Fórumon tájékoztatja Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrás Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára a váci és környékbeli pedagógusokat az ágazat legfontosabb feladatairól. Téma pedig van bőven, hiszen az elmúlt időszakban számos változás alakított ki jelentősen új helyzetet az iskolákban, s az oktatási reform még nem állt le.

A tervekről, az eddigi tapasztalatokról beszél majd a szakember. A fórum házigazdája Harrach Péter országgyűlési képviselő, a KDNP frakcióvezetője lesz. A rendezvényre szeptember 13-án csütörtökön délután négy órakor kerül sor a művelődési központban.

Aki részt vesz a kormánypárti politikus fórumán, másnap, pénteken meghallgathatja a legnagyobb ellenzéki párt szakértőinek véleményét is az oktatásról. Új tanév, új iskolarendszer és fenntartható nyugdíjrendszer Magyarországon címmel tart ugyanis fórumot Vácott Korózs Lajos és Kunhalmi Ágnes (képünkön) az Alsóvárosi Polgári Egylet szervezésében. A kezdési időpont este fél hat, a helyszín ebben az esetben is a művelődési központ. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments