KÉZILABDA: ma este a két testvér, Nagy Laci és Nagy Levente néz farkasszemet Veszprémben

Még el sem kezdődött, máris nagy a „harc” a mai kézimeccs előtt. A BorsOnline arról számol be, hogy éles helyzetben, vagyis tétmeccsen életében először néz farkasszemet Nagy László, a veszprémiek kiválósága és az öccse, Levente. Az újonc Vác legfeljebb abban bízhat, hogy a kapusa kivédi világklasszis bátyja szemét – írja a portál.

Noha Nagy Levente elöljáróban leszögezte, semmivel sem készül jobban a szokásosnál a mai, veszprémi ütközetre, azért hozzátette: hasonló még sohasem fordult elő vele a pályafutása során. Nevezetesen, hogy a bátyja, a magyar bajnokot erősítő Nagy László lövéseit kell hatástalanítania.

– Ez lesz az első alkalom, hogy éles helyzetben egymás ellen játszunk – jelentette ki a 29 éves kapus, aki néhány hónapja kötelezte el magát az NB I-be feljutó Duna-partiakhoz. – A családi helyett a váci kupaktanács ült össze, és arra jutottunk, hogy amennyire tudjuk, igyekszünk megnehezíteni a Veszprém dolgát. Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

No igen, a kapus európai sztároktól kapja majd a lövéseket, s gyanítjuk, a testvére sem fogja vissza magát ellene.

– Laci zseniális játékossá vált Barcelonában, mindent tud a kézilabdáról – adott helyzetjelentést Levente a másfél évvel idősebb testvéréről. – A nehéz helyzetekben is higgadt tud maradni, a lövőereje pedig… Azt hiszem, abból én is kapok majd ízelítőt Veszprémben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments