Szenes Iván emlékkoncerten lép fel a Váci Jeszenszky Balett Dér Henivel együtt

Nem csak a húszéveseké a világ – Szenes Iván írta címmel ingyenes emlékkoncertet rendeznek szeptember 13-án, csütörtökön Szenes Iván halálának évfordulóján a józsefvárosi Rezső téren. A rendezvényen részt vesz a Váci Jeszenszky Balett is, fellép Dér Henivel – közölték a szervezők az MTI-vel.

Az örökzöld melódiák születésének helyszínén az este fél 7-kor kezdődő ingyenes szabadtéri programmal emlékeznek a két éve elhunyt Szenes Ivánra, az egyik legjátszottabb magyar szerzőre, akinek nevéhez megszámlálhatatlan sláger, több mint száz zenés színdarab, számos film, tévéjáték és operett fűződik.

A koncerten Koós János, Aradszky László, Bodrogi Gyula, Tabáni István, Mészáros János Elek, Wolf Kati, Zalatnai Cini, Dér Heni és a váci Jeszenszky balett, Nagy Feró és a Beatrice, Kocsis Tibor, Voith Ági és az Apostol együttes is fellép.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Szenes Iván olyan slágerek szerzője, mint a Nem csak a húsz éveseké a világ, az Úgy szeretném meghálálni, a Kislány a zongoránál, a Mama, a Mondd miért szeretsz te mást?, a Kicsi gyere velem rózsát szedni, a Szeretni bolondulásig, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Jamaikai trombitás, a Nehéz a boldogságtól búcsút venni és az Okosabban kéne élni. Számos dalszövege szállóigévé vált.

A szervezők szerint tavaly négyezren szórakoztak a Szenes Andrea és Bodrogi Gyula vezette slágeresten a Rezső téren. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments