Kézműves tábor lesz

Kézműveskedés gyerekeknekAz elmúlt évek sikeres kezdeményezésén felbuzdulva 2013-ban is szervez kézműves tábort a váci Madách Imre Művelődési Központ 6-12 éves gyermekek részére. A tábor öt alkalommal lesz megrendezve a nyár folyamán, s egy-egy alkalom egy-egy hétig tart. A táborok időpontjai a következők: június 17-től 21-ig, június 24-től 28-ig, július 8-tól 12-ig, augusztus 5-től 9-ig, valamint augusztus 12-től 16-ig, naponta 8 és 16 óra között.

A gyerekeket sok színes program várja, egyebek között textilfestés, batikolás, nemezelés, bőrözés, szabadtéri játékok, városi gyűjtemények megtekintése idegenvezetéssel egybekötött városi séta keretében. A foglalkozások helyszíne: a váci Madách Imre Művelődési Központ lesz.

A tábor korlátozott létszámú (maximum 20 fő egy-egy hétre), a felvétel a befizetés sorrendjében történik. Jelentkezni a Madách Imre Művelődési Központ titkárságán személyesen, telefonon a 27/518-200 telefonszámon és írásban a titkarsag@mimk.vac.hu e-mail címen lehet. A kézműves tábor a tavalyi áron érhető el, azaz 12.000 forintba kerül. Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést és a szükséges alapanyagok költségét.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments