Ünnepség: Szent István napján

HoldviolaIdén is, mint minden évben színes rendezvényekkel készül a város Szent István napjára. Augusztus 18-tól 20-ig több program is várja az érdeklődőket!



Augusztus 18. vasárnap 19.15 óra Fehérek temploma: a „VÁC” Antonio Vivaldi Kamarazenekar hangversenye. Művészeti vezető: Csűri Lajos. A kamarazenekar 1996-ban alakult budapesti, váci muzsikusokból. A zenekar folytatja azon misszióját, melynek célja és mottója: „A közönséggel megszerettetni a régi nagy mesterek műveit: a barokk, a klasszikus és a romantikus korok zenéjét. Ma is érzelmileg megérint mindenkit, mint egykor. Legyen a zene mindenkié!” A belépés díjtalan!

Augusztus 19., hétfő 20 óra Székesegyház: Csanádi László orgonaművész hangversenye. A belépés díjtalan!

Augusztus 19., hétfő 19 óra Március 15. tér: Holdviola (képünkön) koncert. Tagok: Barta Zsófi (ének, vokál), Farkas Péter (dob, billentyűs hangszerek, vokál), Gál Lajos (gitárok). Zenéjükben modern zenei formában, kicsit továbbgondolva elevenednek meg a gyönyörű magyar népdalok.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

Augusztus 20., kedd 18 óra Konstantin tér: városi ünnepség. Az új kenyér megszentelésével, a díszpolgári cím és a Pro Urbe díjak átadásával.

Augusztus 20., kedd 20 óra Március 15. tér: a Váci Szimfonikus Zenekar ünnepi koncertje meghívott vendégművészekkel. Vezényel: Farkas Pál. ♦
 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments